Umberto Eco: Hogyan írjunk szakdolgozatot (2. rész)

Umberto Eco szerint a szakdolgozatírás szórakozás, a szakdolgozat pedig olyan, mint egy hízott disznó, az ember semmit nem dob el belőle.

Az a legfontosabb, hogy a dolgokat kedvvel csináljuk. Olyan témát kell tehát választanunk, ami érdekel minket, és el kell határoznunk, hogy valóban a szakdolgozatra kell szánni azt a rövid időt, amelyet kitűztünk magunk elé (fontos, hogy a legrövidebb határidő is 6 hónap – ahogy Eco tanácsolja), akkor rájövünk, hogy a szakdolgozat tekinthető játéknak, fogadásnak, keresésnek.

Ha neked nincs kedved, se időd arra, hogy a szakdolgozatírással foglalkozz, akkor keress minket bizalommal, és segítünk Neked. Hatalmas gyakorlattal rendelkező csapatunk vállalja témavázlatok, dolgozatok, szakdolgozatok, kutatások, beadandók, vagy egyéb tanulmányok , pályázatok elkészítésében való közreműködést.

Bármilyen témával fordulj hozzánk bizalommal, csapatunk tagjai a legkülönbözőbb területekről érkező szakképzett (PhD fokozattal), több nyelven beszélő, rutinos írók, így szinte nem létezik számunkra megoldhatatlan feladat.

Keress minket bizalommal! irasmuveszet@gmail.com

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *